Instructies

Wat te doen in de winter in het huisje: games en entertainment


Een winterhuisje is prachtig, hoewel niet iedereen het daarmee eens is. Natuurlijk is er sneeuw en kou rond, maar we zullen zeker uitzoeken wat we in de winter in het huisje moeten doen om verveling weg te rijden en wat plezier te hebben.

Het thema voor dit materiaal was geïnspireerd op het eerste koude weer, dat in veel regio's van ons land al heel goed voelde. Maar dit is geen reden om de moed te verliezen, omdat het winterhuisje niet alleen erg mooi is, maar ook vol verrassingen, leuke spelletjes en entertainment die je kunt organiseren voor je familie en bedrijf. Vandaag gaan we een beetje weg van de gebruikelijke wintervakantie in het land - barbecueën in de kou en wandelen in de frisse lucht, en verder gaan naar het actievere deel, de basis waarop nu moet worden voorbereid.

Dus, de organisatie van wintervakanties in het land en hoe het leuk en memorabel te maken.

We bouwen een ijsbaan in het land

Dit onderwerp helpt bij het organiseren van entertainment, niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen, omdat er in elk van ons de wens is om te schaatsen, hockey te spelen met vrienden of gewoon wat plezier op de ijsbaan te hebben. Dit kan nu niet alleen worden georganiseerd in speciaal uitgeruste kamers die als paddestoelen groeien in elke stad, maar ook op hun eigen grondgebied, waar niemand voor de tijd hoeft te betalen en niemand u zal beperken in entertainment.

Wat is nodig om een ​​ijsbaan in het land te bouwen? We hebben besloten om niet veel geld uit te geven, omdat heel veel geld naar de realisatie van alle interessante ideeën kan gaan, maar om rond te komen met onze eigen verbeelding en creatieve gedachten. Laten we beginnen.

De voorbereiding moet in de herfst beginnen, wanneer de grond nog steeds kan worden geschept. We moeten een kleine holte graven om het water te vullen. Slechts 3-5 cm diep is genoeg, als het water maar in het zogenaamde reservoir zou blijven hangen.

Kies zelf het gebied van de ijsbaan, maar denk ook aan de waterstroom, omdat het veel tijd kost om de ijsbaan te vullen. We hebben de ervaring om zo iets origineels te bouwen, maar toen was het een ijsbaan van 10x10 m. Natuurlijk is er veel werk, maar dan zijn er ook genoegens vanaf de helft van de winter. Laten we in het algemeen meteen zeggen, die bang is om de krachten en kosten niet te berekenen, veilig een ijsbaan voor kinderen kan bouwen waar een dergelijk gebied niet nodig is, of een ander ontwerp uit de volgende lijst, we zullen dit project voltooien.

Na het graven van een holte moeten we de bodem grondig vertrappen om een ​​dichtheid te creëren waardoor het voor water moeilijker wordt om de bodem in te gaan. Veel zomerbewoners zullen in onze gezichten lachen, omdat het water nog steeds weggaat en uiteindelijk krijgen we geen ijsbaan, maar een flinke puinhoop, maar geloof me, we weten precies waar we het over hebben.

De volgende taak zal de aankoop van de film en de hechting ervan op de naden zijn om een ​​continu canvas op het gebied van de toekomstige ijsbaan te krijgen. We hebben het precies nodig om de bodem te leggen en ervoor te zorgen dat water maximaal in een kunstmatig reservoir wordt vastgehouden. Een film kopen is niet duur, solderen is ook vrij eenvoudig en moet tot de eerste vorst gevouwen worden bewaard.

Met het begin van de eerste echte vorst, regelen we de site onder de ijsbaan water te geven. U hoeft niet veel water te spenderen, alleen zodat het de grond een beetje verlaat. Dus, van tijd tot tijd, vullen de ijsbaan, een kleine laag goed bevroren grond, die in slechts een paar dagen kan worden bereikt.

Verder verspreiden we op de site voor de toekomstige ijsbaan de film, persen langs de randen en proberen minder luchtbellen achter te laten, omdat daar de toekomstige ijsbaan zal barsten. We richten de film op en vullen deze met water, en opnieuw verdrijven we de lucht. Bij strenge vorst kunt u elk uur of twee werken, waardoor dunne lagen water in ijs veranderen. Onder omstandigheden van gemiddelde complexiteit wordt de ijsbaan in 2 dagen gevuld, soms binnen 4-5 dagen, het hangt allemaal af van uw wens, waterdruk en vorst.

Als gevolg van hard werken, kunt u een ijsbaan van het vereiste gebied en een goede dikte krijgen, zodat de schaatsen elkaar niet raken onder het gewicht in de grond. Alle gegeven parameters kunnen voor u worden gewijzigd, het belangrijkste hier is het idee en de mogelijkheid van de implementatie ervan.

Sneeuwheuvel bij het huisje

Het is heel goed als je zomerhuisje op een reliëflandschap staat, dan heb je niet veel werk nodig, maar als het reliëf plat is, moet je in de herfst beginnen met koken. Trouwens, deze onderneming kan perfect worden gecombineerd met geoplastiek, als je er plotseling aan denkt om het reliëf van een tuin of een ander deel van een zomerresidentie te transformeren, omdat de heuvels die zijn voorbereid op landschapsveranderingen de basis kunnen vormen voor een glijbaan.

Als het huisje helemaal vlak is, moet je in de winter een heuvel bouwen, als er natuurlijk genoeg sneeuw valt. Een alternatief kan alleen een serieuze voorbereiding zijn met de overdracht van grond en het apparaat van de heuvel, maar het is erg lang, overweldigend, duur.

Een aangrenzende tractor kan hier helpen, en misschien uw eigen, een mini-tractor of zelfs een lader, die kan worden gebruikt om in een paar uur een goede helling op te zetten. Het moet onder een lichte hoek worden gedaan, goed aangestampt en wachten tot de sneeuw een glijbaan vormt en sleeën en skiën.

De bouw van het ijspaleis op de binnenplaats

Er is hier niets te doen in de herfst, vorst en sneeuw zijn te verwachten. Dichter bij de eerste vorst, begin met het voorbereiden van het bouwmateriaal - ijsstenen. Het is heel eenvoudig, omdat het voldoende is om een ​​groot aantal pakketten van onder het sap te verzamelen, ze te spoelen en, nadat ze water hebben verzameld, ze in de vriezer te plaatsen. Natuurlijk, als de koelkast klein is, moeten de stenen in verschillende fasen worden voorbereid. Maar er is een pluspunt, omdat elke partij materiaal kan worden gemaakt van een andere kleur, water met verf verven. Als gevolg hiervan kun je veelkleurige stenen krijgen en een geweldig en zomerachtig regenbooghuis bouwen tussen de sneeuwlaag. Een paradox, maar echt.

De constructie is eenvoudig, u hoeft alleen de fundering voor te bereiden op de constructie. Het kan een locatie zijn die tot op de grond is vrijgemaakt of een platgetreden en gemorste laag sneeuw. De structuur wordt geïnstalleerd tijdens strenge vorst, de oplossing is gewoon water, waardoor het ijzige materiaal kan bevriezen tot de vorige laag.

Nadat de muren zijn gemaakt van originele stenen, is het mogelijk om water uit het spuitpistool binnen en buiten het gebouw te spuiten om een ​​ijskorst op het oppervlak te creëren die extra sterkte aan onze structuur geeft.

Het is het meest correct om een ​​ijskasteel met de juiste vorm te bouwen, maar als u zeker weet dat u een structuur kunt maken zonder in te storten, kan de vorm zelfs worden gewijzigd in een halve bol.

Het platform voor wintergevechten in het land

Wie speelt er geen sneeuwballen in de winter? Is hij degene die helemaal niet van sneeuw houdt en constant thuis zit, of kinderen van wie de strenge ouders de kou niet toelaten. We hebben het recht om aan dergelijke spellen deel te nemen en onze vrienden en kinderen naar hen te trekken. Het blijft alleen om een ​​site voor de winterstrijd te bouwen en sneeuw te verwachten. Waarom is zo'n platform nodig? Ja, alles is eenvoudig, want het is niet erg interessant om sneeuwballen op vlak terrein op elkaar te schieten en rondrennen op het erf of in de wintertuin is niet erg correct. Door speciale greppels, richels en barrières te bouwen, creëer je een cool trainingsveld, interessant en complementair aan het plezier.

Hier hebt u geen projecten of een speciaal gereedschap nodig - slechts een paar schoppen, sterke handen en een beetje tijd. Nadat je het gebied voor games met het oog hebt gemarkeerd, is het noodzakelijk om speciale sloten of kleine greppels aan de tegenoverliggende zijden uit te graven en verhogingen te regelen. Alle daaropvolgende werkzaamheden zullen plaatsvinden wanneer sneeuw valt, want nu is hij het materiaal voor de constructie. Bouw loopgraven, beschermende secties en zelfs dugouts, omdat de oorlog de vriendelijkste oorlog in de frisse lucht en de vorst op je wangen voorloopt.

De constructie van elke sneeuw- of ijsstructuur in het land kost veel kracht en energie, maar alle kosten worden aangevuld door honderdvoudig ongeremd plezier en positieve emoties.

Doe-het-zelf ijsbaan in het land (video)

Het is niet moeilijk om met eigen handen een ijshut, een sneeuwglijbaan of een ijsbaan in een zomerhuis te bouwen, vooral als je enthousiast bent. Geloof me, letterlijk een paar dagen bijdrage en dan een paar maanden goed humeur. Natuurlijk kun je nog veel meer winteractiviteiten in het land bedenken - sneeuwballen, zakken, sneeuwlabyrinten en meer, maar dit ben jij zelf, als je dat wilt. We zullen werken aan nieuw en interessant materiaal voor elke sitelezer, en we wensen dat je je goed kleedt en plezier hebt in de winter in het huisje! Als er in de winter problemen zijn in het huisje, dan zal dit materiaal helpen.


Bekijk de video: LOVE TALK met m'n lover Sanny . Boncolor Christmas #16 (Oktober 2021).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos