Vragen & Antwoorden

Hoe korrelige koeienmest te gebruiken


Vrienden, goedemiddag! Gisteren kocht ik korrelige koeienmest. Wie heeft ervaring, deel hoe het beter is om te gebruiken, gieten of fokken? Alvast bedankt. Hoe fokken, hoeveel te schenken?

Antwoorden:

Ik koop paardenmest in korrels, bij het planten van aardbeien en tomaten doe ik een handvol in het gat, en doe kruidendressing in een vat van 60 liter, ik kweek 1/3 van het pakket + as + humistar + uitstraling 3 de helft van het pakket.

En ik sta korrelig in een vat, ras en water. Waarom is het goed, er zijn geen parasieten en wietzaden

Alles is correct, maar het kan worden uitgestrooid en met de aarde in de gaten worden gemengd, als er geen humus is, is het veel beter dan onrijpe compost. Ik kocht 6 zakken paard met zaagsel en toen ik aardappels plantte, legde ik granulaat in de voren. Onder de komkommers goot de humus al brom, as en allerlei verschillende dingen. En ik sta op koeienmest, ik ben er zo aan gewend.

En ik kocht zaagsel met paardenmest, behalve mulchen, waar moet ik ze gebruiken? Ze maken regelmatig stallen schoon, geven ze goedkoop, ik kan vaak nemen

Dus het is met mij, alleen het is humus, het is noodzakelijk in zakken en in de zon, denk ik in de herfst, of het gewicht zal geen uitstekende humus zijn en toevoegen aan de gaten.

Midden in de natuurlijke landbouw hebben ze me geadviseerd om het beter te fokken!

Ik plantte tomaten, het land dat ik kocht was slecht, niet alleen een enkele worm, het was vreemd, ik stopte paardenhumus, as, eco-WMD-meststof, silicium, schil van de schil en schimmelwiet in de gaten. Eén stengel brak, nou, laten we kijken wat er gebeurt, ik begroef het.

Ik ben het ermee eens, koop land en humus, zoals een loterij ooit gekocht humus, en er zijn gebroken glazen, en synthetische touw, en draad, stenen en tinnen deksels, kunnen worden gezien, ze gebruikten de dunghill als een afval. En zij kochten land van het type uit het bos, en het is dichter dan onze klei. Desalniettemin zal ik het land door de siderats betrouwbaarder beginnen te herstellen en heb ik over de beer gelezen van mijn collega's in de groep;

We hebben klei en leem, en je moet altijd iets en mest kopen en landen, maar de kwaliteit is verschrikkelijk geworden.

kunnen korrels aan bloempotten worden toegevoegd en niet in water worden verdund?

Korrelmest (koe, paard, kip) kan zowel in droge als in verdunde vorm worden gebruikt. Welke manier om te gebruiken hangt af van waar u mest voor gebruikt. Om bijvoorbeeld een locatie voor de daaropvolgende aanplant van gecultiveerde planten voor te bereiden, is het beter om korrelige mest in droge vorm te gebruiken. Strooi mest over het oppervlak van de grond (tot 15 kg per 100 m²), graaf een perceel tot een diepte van 10-12 cm en giet veel water. Een dergelijke voorbereiding kan het beste in de herfst worden gedaan.

Als u van plan bent om korrelige mest te gebruiken in de vorm van reeds geplante meststoffen, is het beter om een ​​oplossing te gebruiken die met water is verdund. Geschatte dosis van gebruik: tot 6 liter oplossing per 10 m². (1,5 l per kip van 10 m²). Korrels worden met water gegoten en gedurende enkele dagen laten infunderen totdat de klontjes volledig zijn opgelost.


Bekijk de video: Wormenhotel- een doe vlog (Oktober 2021).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos