Vragen & Antwoorden

Hoe aardappels te planten in bedden onder hooi


Hallo, hoe aardappels te planten in bedden onder hooi? Wat zal de oogst zijn?

Antwoorden:

We planten, het gewas is super! Onder hooi is er altijd vocht en voedingsstoffen. Van jaar tot jaar zal het hooi rotten en zal de opbrengst toenemen. Je kunt in mijn groep het fonds voor de landbouw zien, er zijn alle foto's van hoe we planten. Overigens worden niet alleen aardappel TVK geplant. Ook tomaten, komkommers, kool, knoflook. Oogsten zijn mooi, wieden, water geven en tuinieren hoeven niet te worden geploegd. Aardappel onder hooi is bestand tegen nachtvorst tot - 15, gecontroleerd!

en kun je hooi bedekken wanneer de aardappelspruit begint? Moet ik de voren doorknippen?

lees je meer over het planten van tomaat, komkommer, kool en knoflook onder hooi? Of gewoon groenten mulchen met hooi, stro?

Een buurman plantte een diepe groef, stopte hooi in de voren, aardappels op het hooi en bedekte het met aarde. Oogst goed, alle aardappelen zijn plat

Gisteren hebben we aardappels als deze geplant - een buurman suggereerde - een gat is een aardappel, als er as, stro en aarde zijn. Laten we eens kijken, we hopen op een oogst, vorig jaar had hij

Je kunt dus planten als de aarde geen klei is. Iemand at aardappelen onder een rietje, er blijft één blad over. Ik experimenteer niet meer met haar.

Lyudmila, leg de aardappelen op de grond, een afstand van 35-40 cm en bedek met hooi (in het stro is het gewas lager) 10 centimeter hoog en 40 breed. Terwijl de aardappel door het hooi begint uit te komen, bedek je nog eens 10 centimeter, en dus meerdere keren. Voor een tomaat maken we een bed van hooi, vertrappen het, dan harken we het voorzichtig in een inktvis en daar planten we zaailingen met aarde uit een glas. Dat is alles. Geef eenmaal per week water als de zomer erg droog is. We planten aardappelen voor hooi eind februari, maar dan moet een laag hooi van 20 centimeter worden gedaan om niet te bevriezen. Pidosers zoals gewoonlijk begin mei. We ploegen niet in een tuin, we kunnen geen bedden verdragen op zoek naar hooi. Alleen in het voorjaar voegen we hooi van bovenaf toe en dat is alles. Hay heeft veel nodig. Een aardappel onder hooi hoeft helemaal niet bewaterd te worden, zelfs als er geen regen is. Tomaten eenmaal per week en twee.

je kunt het in de grond graven en vervolgens hoe het groeit, bedek het met hooi. Maar we plunderen het land en bedekken het met hooi. We doen geen maan, voren, enz.

voor het eerst hoor ik over het planten van tomaten onder hooi)) Bedankt voor een interessant idee! Laat de link naar de groep vallen die je hebt genoemd, ik heb niets gevonden. Bedankt!

Ik heb het eerste item op de pagina. zien

Bekijk de video: Zomerland (Juni- 2020).